Hvordan skaber vi flere jobs?

Der er gang i udviklingen i Køge Kommune disse år. Et universitetssygehus er på vej med sundhedsvirksomheder i hælene, en Køge Nord station med et nærliggende område ”skabt” til videnvirksomheder. Det giver mange muligheder for nye virksomheder og nye jobs. Men hvordan udnytter vi mulighederne, så virksomheder og jobs ender i Køge og medarbejderne også flytter til Køge?

Ved at gøre HELE Køge Kommune attraktiv for nye virksomheder og nye borgere. Vi skal have en hurtig og enstrenget erhvervsservice med streg under service. Det skal være nemt at finde frem til den rette medarbejder og få den rette rådgivning.

Der skal også være hurtigere og billigere at få en sag behandlet. Sagsgebyrer skal ikke være en ekstra skatteskrue på erhvervslivet. Langsom sagsbehandling, bøvl og høje omkostninger skræmmer virksomhederne væk – og så mister vi jobs. Dét er Køge Kommunes borgere og virksomheder ikke tjent med. Der skal erhvervs- og vækstvenlige øjne til i Køge.

Selvom mange af projekterne de næste år er placeret i den østlige del af kommunen, så behøver udviklingen ikke stoppe ved bygrænsen. Der er vores, politikerens, ansvar at skabe grobunden for udvikling i hele kommunen. Venstre kan og vi vil!