Eventyr

Ja, hvad er et eventyr. Det er vist meget forskelligt, og det er det også for mig. Lige her på siden kommer det til at handle om de mere fysiske eventyr – den gammeldags type, da mænd (og enkelte kvinder) havde mod og eventyrlyst. Og vilje til at gøre noget ved det. De første har jeg, men det kan knibe med viljen (og afledt pengene), men det arbejder jeg på.

Jeg er vild med bjerge. Det vil sige nærmere vild med at vandre og klatre i dem. Det handler ikke kun om at nå toppen, selvom det også er vigtigt, men om at få noget ud af turen derop. Se omgivelserne – opleve dem. Være en del af området, strabasserne, naturen. Opleve ensomheden, eftertænksomheden, men også kammeratskabet og friheden. Sådan har jeg det også med faldskærmsudskring – særligt friheden, at svæve, og frygten. Det kan jo gå galt. Det vil jeg prøve at skrive om og skitsere her på siden.

Men eventyr kan også ligge i eftertanken og i hverdagsbegivenhederne. Jeg undres tit, og det giver ofte anledning til en slags eventyr. Hvorfor agrer mennesker på forskillige måder – hvorfor gør dyr? Hvad er det som tricker en proces. Hvorfor er naturlovene som de er? (Ikke hvorfor det kan bevises, hvorfor det er sådan?).

Det kan ende med at være ret mange spørgsmål til hele verdens opbygning og udfoldelse. Og det er egentlig i overkanten hele tiden at tænke på det. Men det giver også positive oplevelser, når man finder frem til at noget da må kunne gøre bedre eller bare anderledes.

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.