Lars Løkke Rasmussen er Køge kredsens nye folketingskandidat

Lars Løkke Rasmussen, statsministerkandidat og Venstres formand. Stem på ham i hele Sjællands storkredsSå fik vi valgt Lars Løkke Rasmussen til Venstres nye folketingskandidat i Køge kredsen. Det er jeg glad for som formand for Venstre i Køge kredsen. Det betyder, at vi så rigtigt, da vi sagde ja til muligheden for at opstille Lars Løkke Rasmussen. Venstres medlemmer i Køge og Lejre kommuner mødte talstærkt op på Hotel Hvide Hus og valgte Lars Løkke Rasmussen med stående ovation.

LÆS: Lars Løkke Rasmussen ny folketingskandidat i Køge kredsen

Efter opstillingsmødet var overstået og Lars Løkke Rasmussen valgt som ny folketingskandidat udtalte han “Jeg er meget taknemmelig for den varme velkomst jeg har fået af Venstres medlemmer i Køge og Lejre kommunerne. Jeg glæder mig til samarbejdet og til at være folketingskandidat i Danmarks største storkreds“.

Jeg er helt sikker på, at det giver nogle gode muligheder for Køge kredsen, at vi nu har Danmarks kommende statsminister i vores kreds. Vi tror på projektet og glæder os til at komme i arbejdstøjet.

En anden ting jeg er glad for vedr. gårsdagens opstillingsmøde er, at det bringer medlemmerne i Venstre i Køge og Venstre i Lejre tættere sammen. Der er stor forskel på de to kommuner, og derfor er samarbejdet ikke så stærkt, som det kunne være Men det kan vi nu ændre på. Der skal arbejdes godt på tværs af de to kommuner for at give det bedste valg til vores nye kandidat. Men det bliver heller ikke noget problem.

Det var også godt at de to borgmesterkandidater, Palle Svendsen, Køge og Lena Holm Jensen, Lejre havde lyst til at sige et par ord om de udfordringer og muligheder de står overfor op til det kommende kommunalvalg. Vi skal i begge kommuner have skiftet borgmesteren ud med Venstre borgmester.

Det er ikke kun mig og mine medlemmer, der finder valget af Lars Løkke Rasmussen spændende. Det gør også en lang række medier:

Dagbladet Køge: Så er Løkke officiel kandidat

Lørdagsavisen: Lars Løkke blev valgt som ventet

Vi var både i DR’s radionyheder fra morgenstunden, på P4 sjælland og på dr.dk: DRs valgekspert: Løkke trækker flere med sig i Køge

TV2 Lorry var forbi med deres kamera og lave denne optagelse.