Tænk en sportshal og teatersal ind i Køge Park

Her er et rigtig godt indspark fra Køge Hallerne om de mange muligheder i en tænkning af Køge Park og en ekstra hal og teatersal i Køge By. Tegningerne ligger allerede klar med hallen indbygget i Køge Parks sydside.

Det kan kaldes en hal og teatersal med tribune på siden og en restaurant på toppen, eller en tribune med en hal nedenunder. Det kan komme an på perspektivet, men det er et meget spændende projekt, som på perfekt vis sikre øgede muligheder for både bredde- og eliteidrætten. Og så komme forslaget fra brugerne selv. Det er næsten det bedste.

Den seneste analyse Køge kommune har foretaget viser klart, at hvis man politisk ønsker en større halkapacitet i Køge Kommune, så er det i Køge by at behovet eksisterer. Det gjorde det forøvrigt også nogle år tilbage, da den forrige analyse blev lavet.

Det kunne samtidig være en god midlertidig løsning for Musikforeningen Bygningen, når Teaterbygningens sal forsvinder og vi ikke har råd til at smide 150-300 mio.kr. efter et prestigekulturhus til ære for Marie Stærke. Ja, det er min fortolkning, og den er måske ikke pæn, men jeg ønsker ikke at spare kerneydelser og varme hænder væk for at finde de midler. Kommunen har dem jo ikke bare liggende.

Et godt citat fra læserbrevet af Kai Jensen, næstformand i Køge Hallernes bestyrelse:
“Køge Park skal ses som et stort hjul, hvor alle foreningerne indgår som egerne i hjulet og hvor egerne/effekten af en samlet løsning er en langsigtet investering, hvor sundhed og idræt – integration, samt seniortiltag og dagpleje/børneaktiviteter, smalle idrætsgrene og Kommunes øvrige kulturliv på alle planer i dagtimerne – kan tænkes ind”


2 kommentarer

  • Jan Keller Rasmussen

    31. oktober 2013

    Hvis Køge skal have et kæmpestadion, skal der findes en helt anden placering. Der skal ikke placeres en 4 etagers kæmpebygning midt i et boligkvarter med 1 og 2 plans huse!

  • Mads Møller

    1. november 2013

    @Jan Jeg synes netop den placering er den rigtige, da den store grund, som det nuværende Køge stadion er en del af og hvor også Køgehallerne (endnu en stor bygning) ligger, er hjemsted for en lang lang række andre idrætsgrene. På den måde kan Køge Park blive en del af de samlede idrætsliv i Køge, og ikke blot et stort stadion på en mark.

Lukket for kommentarer.