En dejlig kampagnelørdag på Køge torv

Mads Møller deler materiale ud til vælgerne på Køge Torv d. 5. okt 2013

Tak for nogle dejlige kampagnetimer på Køge Torv i dag. Det går både til de andre byrådskandidater fra Venstre i Køge og særligt til de vælgere jeg fik nogle gode snakke med  – og delt en masse balloner, vindmøller og politiske flyers ud til.

Mens en god del af Venstre i Køges bestyrelse og kandidathold var til Venstres landsmøde i Odense for bl.a. at sikre Christian Federspiel genvalg til Venstres hovedbestyrelse, så valgte vi andre lidt spontant at mødes i vores valgbutik og gå på Køge Torv med flyers, balloner, vindmøller – og et par bannere med vores borgmesterkandidat Palle Svendsen, nu han ikke havde mulighed for at være to steder på samme tidspunkt.

At vi var spontane og ikke havde bestilt plads på torvet, hvor både S, SF og K havde boder opstillet, var da lidt ærgerligt, men til gengæld var vi ekstra fleksible med byrådskandidater på torvet, i Vestergade, i Brogade, i Nørregade og foran rådhuset. Ja, det sidste var ikke alle socialdemokraterne glade for, men vi hørte nu ingen klager fra dem det hele handler om: borgerne og vælgerne i Køge Kommune.

Liselotte Nyboe i samtale med interesseret vælger

Vi havde derimod nogle rigtig frugtbare diskussioner og samtaler med interesserede vælgere, der også kom med gode input og kommentarer til vores politik og politiske udmeldinger. Netop derfor sætter man flere timer af på en lun og solrig efterårsdag til politik og snak med kommunens borgere.