Danskerne sig nej til højere kommuneskatter

Det varmede mit liberale hjerte, da jeg på www.180grader.dk læste at hele to ud af tre danskere ikke er villige til at betale mere i kommuneskat jf. en Gallupmåling foretaget for Berlingske Tidende. Det viser meget tydeligt, at partierne bag 2010 grundskyldsstigningen i Køge Kommune ikke er i pagt med kommunens borgere.

Målingens resultater må derfor vække undren hos vælgerne i Køge, når man husker på, at partierne bag 2010 budgettet, med Socialdemokraterne og DF i spidsen, forsvarede beslutningen med, at der ikke var andre løsninger på kommunens økonomiske problemer. Men det er ikke korrekt, for Venstre er i valgkampen kommet med flere alternativ til skattestigninger. Det er muligt at sikre en god kommunal service uden at hive flere penge op at borgernes lommer.

Venstre er bl.a. kommet med visioner om en bedre erhvervspolitik, som kan sikre en positiv erhvervsudvikling i kommunen, da det er det private erhvervsliv, der skal sikre nye og flere arbejderpladser og dermed nye indtægter til kommunen. Det er også nødvendigt at se på kommunens administration. Når andre kommuner kan, så kan vi naturligvis også drive vores kommune mere effektivt og sikre midler til de ’varme hænder’ i stedet for til administration.

Jeg håber alle kommunens borgere husker hvem der stod bag en unødvendig skattestigning. Og jeg håber også alle husker at Venstre kom med de visionære løsninger på kommunens problemer. Stem derfor Venstre og stem gerne personligt.