2000 nye job i kommunen

Det er ingen hemmelighed, at Køge Kommune er inde i en turbulent tid med store underskud på budgettet de næste år. En flertalsgruppe med Socialdemokraterne i spidsen har fundet deres løsning på problemerne: højere skatter. Men det er ikke en langsigtet løsning, og det er ikke Venstres løsning!

Man skaber ikke holdbare indtægter ved at tage flere penge fra de eksisterende borgere. Venstre vil derimod sikre vækst og udvikling i Køge Kommune ved at skabe grundlaget for 2000 nye jobs over de næste fem år. Det er ikke en nem opgave, men i Venstre tør vi komme med visionerne for en økonomisk sund kommune.

Finanskrisen har medført, at der også i Køge Kommune er blevet flere ledige. Der skal nu sættes en modoffensiv ind. Men Venstres ambitiøse mål om 2000 nye jobs indenfor de næste fem år kommer ikke af sig selv. Første skridt på vejen er, at politikerne på rådhuset konstant skal tænke over, hvordan nye politiske tiltag påvirker beskæftigelsen. Dernæst skal der sættes øget fokus på erhvervslivets vilkår, aktiveringsindsatsen og integrationsområdet.

Det er afgørende for kommunens fremtid, at der komme flere mennesker i arbejde. En øget beskæftigelse skal være med til at sikre, at der ikke skal skæres på den borgernære service, og at skat og grundskyld kan holdes i ro. Metoden til at nå dette mål er at udvikle Køge til at være en attraktiv erhvervskommune, der tiltrækker nye vækstvirksomheder og hvor eksisterende kan finde plads til vækst.